Wednesday, September 28, 2011

Update 29 September 2011

Alhamdulillah setakat ini, hanya berbaki lagi 8 orang pelajar baru yang masih belum mendaftarkan diri. Usaha mencari diteruskan dengan memohon orang ramai yang mengenali nama-nama di bawah untuk segera melaporkan kepada pihak kami untuk urusan VISA PELAJAR yang akan dilakukan pada waktu terdekat ini insyaAllah.

1

MUAMAR BIN MD ZIZIT

معمر بن مد زيزيت

4

MOHD FAIRULNAIM BIN YAAKUB

محمد فيرالنعيم بن يعقوب


17

MUHAMMAD SABRI BIN MAJELIS

محمد صبري بن مجليس

44

mohamed nur hafizi talanj

محمد نور حافظي بن تالنج

45

MOHAMAD ERWANDY BIN JUNAIDI

محمد إرواندي بن جونايدي

46

mavlana mohammed iliyas tamrin

مولانا محمد إلياس بن تمرين

49

MOHAMAD SAIRUL

محمد سيرول بن سايدين

51

AZRIN LAU

أذرين لاو بن عبد المهيمن

52

EMIR HAZIQ

أمير حاذق


Perhatian kepada Pelajar-Pelajar yang telah mendaftarkan diri kepada pihak kami:
-Pihak kami telah menghantar sepucuk surat rasmi yang disertakan dengan beberapa borang urusan yang diperlukan ketika membuat urusan.(Sekiranya selepas seminggu dari tarikh ini anda tidak menerima surat dari kami, sila hubungi pihak kami dengan segera)
-Oleh itu, pihak kami menasihatkan anda supaya membuka dan membaca sehingga habis surat berkenaan sebelum membuat sebarang urusan.
-Insyaallah pihak kami telah menyediakan prosedur-prosedur dan beberapa maklumat penting untuk dijadikan panduan sepanjang membuat urusan.
-Berkenaan dengan tiket penerbangan, pihak pengurusan tiket akan mengeluarkan tiket secara berkumpulan apabila semua pelajar-pelajar telah menyiapkan urusan VISA PELAJAR. Sekiranya kesemua pelajar dapat menyiapkan VISA dengan cepat, insyaAllah tiket akan dikeluarkan lebih cepat pada bila-bila masa.
-Selepas selesai urusan VISA PELAJAR, sila buat persediaan yang cukup sebelum berlepas (ini termasuk membawa pakaian-pakaian, membawa rempah-ratus dan lain-lain lagi). Tindakan pelajar yang menunggu bilakah tiket akan keluarkan menyebabkan persediaan anda tidak cukup dan tergesa-gesa.

Sekian makluman dari kami.

Persatuan Mahasiswa Seluruh Arab Saudi (PERSADA) Cawangan Madinah siap sedia untuk menyambut kedatangan antum semua ke Universiti Islam Madinah.

1 comment:

  1. saya muamar md zizit masih lg blm trima ape2 surat dri pihak tuan...

    ReplyDelete